BRUTALNA PORUKA VOĐE CRNOGORSKIH NAVIJAČA: Evo šta je rekao o Srbiji i himni "Bože pravde"!

Autor:

Sport

27.03.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera uoči spektakla u crnogorskoj prestonici.

BRUTALNA PORUKA VOĐE CRNOGORSKIH NAVIJAČA: Evo šta je rekao o Srbiji i himni "Bože pravde"!

Foto: Starsport

Stadion "Pod Goricom" - poprište okršaja Crne Gore i Srbije

Broje se minuti do početka "komšijskog derbija" u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Reprezentacija Srbije gostuje na rasprodatom stadionu "Pod Goricom", a crnogorski navijači uveliko su se okupili u centru Podgorice, odakle su se zaputili ka poprištu megdana.

Jedan od njihovih vođa poslao je izuzetno korektnu poruku okupljenima putem megafona, pozvavši ih da isključivo bodre "đetiće", bez uvreda rivalu i zviždanja himni.

Nemojte da zviždite himni Srbije. Ne želimo da pevamo bilo šta protiv reprezentacije druge države, već samo da pevamo Crnoj Gori i da je maksimalno bodrimo! - prenose crnogorski i srpski mediji apel jednog od istaknutih tifoza Crnogoraca.

O sve boljim srpsko-crnogorskim odnosima svedoči i prijem novog predsednika FSS Dragana Džajića kod premijera Dritana Abazovića, a ostaje još samo da navijači domaćeg tima ispoštuju dogovor o fer i korektnom navijanju koji je postignut u Podgorici.

Oba nacionalna tima u meč 2. kola kvalifikacija ulaze sa po tri boda, Srbija je nadigrala Litvaniju sa 2:0, dok je Crna Gora ostvarila minimalan trijumf u Bugarskoj (1:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading