PREMIJER CRNE GORE UGOSTIO DŽAJIĆA I SAVIĆEVIĆA! Abazović: Da se zajedno PLASIRAMO na Evropsko prvenstvo! (FOTO UBOD)

Autor:

Sport

27.03.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Crne Gore Dritan Abazović ugostio je u Podgorici prvog čoveka FSCG Dejana Savićevića i novog predsednika FSS Dragana Džajića.

PREMIJER CRNE GORE UGOSTIO DŽAJIĆA I SAVIĆEVIĆA! Abazović: Da se zajedno PLASIRAMO na Evropsko prvenstvo! (FOTO UBOD)

Foto: printscreen/Twitter

Sastanku je prisustvovao i crnogorski ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević.

- Fudbal spaja ljude - neka večerašnji meč protekne u duhu fer-pleja. Veliko mi je zadovoljstvo i čast bila, da zajedno sa ministrom sporta i mladih Vasilijem Laloševićem, razgovaram sa rukovodstvima dva saveza na čelu sa legendama fudbala - Dejanom Savićevićem i Draganom Džajićem. Večeras neka pobedi Crna Gora, a da se na kraju obe reprezentacije nađu na Evropskom prvenstvu - smatram to dobitnom kombinacijom - napisao je Abazović na svom Tviter nalogu.

 

 

Reprezentacija Crne Gore i selekcija Srbije će igrati večeras od 20.45 časova u Podgorici u meču drugog kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

Podsetimo, u prvom kolu Piksijevi "orlovi" su savladali Litvaniju sa 2:0 na stadionu "Rajko Mitić", dok su "hrabri sokolovi" slavili u Razgradu protiv Bugarske rezultatom 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading