CRNA GORA PRVA DO TRI BODA: Bivši napadač Crvene zvezde presudio Krstajiću!

Autor:

Sport

24.03.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije je saznala rezultat prve utakmice u okviru grupe G.

CRNA GORA PRVA DO TRI BODA: Bivši napadač Crvene zvezde presudio Krstajiću!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crne Gore zabeležili su prvu pobedu u okviru grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pošto su u Razgradu savadali Bugarsku sa 1:0 (0:0).

Jedini gol na meču postigao je Nikola Krstović u 70. minutu, kada je iskoristio odlično dodavanje Vladimira Jovovića, a na prazan gol nije bilo teško napadaču Dunajske Strede da postigne jedini gol na utakmici.

U Razgradu nismo videli previše šansi sve do završnice prvog poluvremena. Prvo su zapretili domaći preko Grueva i Deleva, a najbolju šansu u prvom delu meča je imao Stefan Savić, čiji je udarac u 43. minutu zaustavio golman Naumov. Bez golova se otišlo na poluvreme.

Tvrd meč je viđen i u nastavku, a mreže su mirovale sve do 70. minuta. Tada je Vladimir Jovović sjajno probio po desnom boku, ubacio je loptu, a odlično se snašao Nikola Krstović, koji je u 70. minutu doveo svoj tim do prednosti.

Nije bilo šanse za izjednačenje, sve do 89. minuta. Tada je sjajnu priliku imao Georgi Rusev, njegov udarac je prošao pored golmana Mijatovića, ali je Stefan Savić neverovatnim uklizavanjem na gol liniji sprečio pogodak i izjednačenje, i na taj način je svom timu doneo sva tri boda sa teškog gostovanja i sprečio Mladena Krstajića da dođe do prvog boda na klupi Bugarske.

Drugi meč ove grupe će biti odigran večeras, a od 20:45 će se na Marakani sastati selekcije Srbije i Litvanije. Taj duel možete pratiti u live blogu na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading