GORNJOMILANOVČANIMA DOVOLJAN JEDAN GOL ZA TRIJUMF: Gosti se vraćaju u Novi Sad bez bodova!

Autor:

Sport

27.03.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan gol u mreži Novosađana dovoljan za tri boda Metalca!

GORNJOMILANOVČANIMA DOVOLJAN JEDAN GOL ZA TRIJUMF: Gosti se vraćaju u Novi Sad bez bodova!

Foto: Instagram.com/FK Metalac Gornji Milanovac

Domaćin slavio u Gornjem Milanovcu

U okviru 26. kola Prve lige Srbije u Gornjem Milanovcu sastav Metalca ugostila je ekipu RFK Novi Sad. U prvom susretu u igranom u Novom Sadu gosti su slavili minimalnim rezultatom.

Republika

Ekipa iz Novog Sada je u ovaj meč ušla sa četvrte pozicije na tabeli, dok je sastav iz Gornjeg Milanovca bio na deobi 12. mesta Prve lige Srbije.

Pred oko 500 gledalaca viđena je velika borba na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu. Dosta posla bilo je za glavnog sudiju, a ta čast je na ovom meču pripala Jeleni Međodović, njeni pomoćnici bili su Goran Bogićević i Ivan Cvetković.

U prvom poluvremenu izvršene su dve prinudne izmene, po jedna na obe strane. Jovan Kokir i Srđan Nikolić su bili primorani da ranije od planiranog napuste teren zbog povreda.

U 21. minutu Igor Maksimović je uspeo da savlada golmana Vladana Elesina za vođstvo Metlaca od 1:0.

To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena. 

U nastavku igre velika borba po celom terenu rezultirala je, zajedno sa prvim delom sa osam žutih kartona, po četiri na obe strane.

Treneri su, kako je vreme odmicalo uvodili igrače sa klupe kako bi ispunili svoje ciljeve koje su zacrtali, ali je rezultat posle poslednjeg sudijskog zvižduka bio onaj koji je postavljen u 21. minutu.

Metalac (Gornji Milanovac) - RFK Novi Sad 1:0 (1:0)

Metalac: Mirković, Nikolić (od 38' Bulatović), Nešić (od 72' Petronijević), Fićović, Milošević, Abah (od 86' Marković), Škorić, Vujčić, Maksimović (od 86' Zdravković), Milošev (od 72' Stević), Žakula

RFK Novi Sad: Elesin, Milovanović, Radivojević, V. Balabanović, Mladenović (od 46' Serdar), Climaco, Kokir (od 9' Milosavljev), M. Balabanović, Živković (od 72' Milisavljević (od 79' Vlalukin)), Blagojević, Jokić (od 72' Obeng)

Ekipa Metalca je ovom pobedom ostala na istoj poziciji na tabeli, ali je sada na samo bod zaostatka u odnosu na Trajal i Mačvu koji dele deseto mesto. Novosađani su takođe zadržali svoju poziciju, ali je sada i ekipa Inđije ima 38 bodova.

U sledećem kolu u Novi Sad stiže Radnički iz Sremske Mitrovice, dok ekipa Metalca gostuje Trajalu u Kruševcu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading