MNOGI ĆE SE IZNENADITI! Izašle su kvote za meč u Podgorici! Evo koliko se PLAĆA pobeda Srbije!

Autor:

Sport

27.03.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalske reprezentacije Crne Gore i Srbije sastaće se večeras (20.45) u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje je na programu 2024. godine.

MNOGI ĆE SE IZNENADITI! Izašle su kvote za meč u Podgorici! Evo koliko se PLAĆA pobeda Srbije!

Foto: Starsport

U prethodna dva okršaja sa "hrabrim sokolovima", selekcija Srbije je ostvarila maksimalan učinak i trijumfovala u Ligi nacija.

Najpre u Podgorici 11. oktobra 2018. golovima Aleksandra Mitrovića, "orlovi" su slavili sa 2:0, dok je i na Marakani mesec dana kasnije upisan trijumf.

Srpski reprezentativci su na stadionu "Rajko Mitić" trijumfovali sa 2:1, pogocima Adema Ljajića i ponovo "Mitrogola", dok je čast Crnogoraca spasio Stefan Mugoša.

Sada je na programu treći međusobni duel, od istorijskog raspada državne Zajednice SCG. Kao i u prethodna dva, naša selekcija je izraziti favorit, a kvota da će "orlovi" raširiti krila na stadionu Budućnosti iznosi između 1.80 i 1.90. To znači da ćete na uplaćenih 100 dinara, zaraditi 80 ili 90 dinara.

Sa druge strane, remi utrostručuje dobitak, pa koeficijent da će biti nerešeno iznosi oko 3.60, dok je na pobedu Crnogoraca kvota neverovatnih 5.20!

Republika

Foto: Starsport

 

Stoga je lako zaključiti da je Srbija apsolutni favorit u predstojećem duelu, ali to treba da potvrdi i na terenu.

Poslednji put kada su "orlovi" krenuli u kvalifikacije za EP sa dve pobede, plasirali su se na završno takmičenje, koje čekamo pune 23 godine.

- Nisam znao to. Sada ćemo pokušati da srušimo tu tradiciju. Ne brine me previše niti obraćam pažnju na to. Znamo šta nam je cilj i da su bodovi važni i da nose istu težinu. Došli smo da se nadigravamo i da pokušamo kroz naš cilj da tako bude. Ne zaboravimo da protivnik želi isto to. Sve ćemo učiniti da utakmicu rešimo u svoju korist, ali neće biti lako. Ko tako misli, u velikom je problemu -  rekao je srpski selektor Dragan Stojković Piksi.

Selektor "hrabrih sokolova" Miodrag Radulović naglašava da se njegovi izabranici neće zaletati u meču protiv favorizovanog rivala.

- U dobrom smo momentu posle Bugarske. Podigla je ta utakmica optimizam kod nas, ali i očekivanja navijača. Imamo jasnu strategiju za ovaj duel i najvažnije je bilo da oporavimo igrače, jer je bila velika potrošnja u Razgradu. Očekujem da odigramo u jakom ritmu svih 90 minuta i da ćemo odgovoriti na zahteve - istakao je Radulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading