LJUBIMAC GROBARA ZAGRMEO PRED MEČ SA ORLOVIMA! Zašto se prave TENZIJE? Nema popusta ni za porodicu!

Autor:

Sport

27.03.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije u drugom kolu G grpe gostuje u Podgorici (20.45).

LJUBIMAC GROBARA ZAGRMEO PRED MEČ SA ORLOVIMA! Zašto se prave TENZIJE? Nema popusta ni za porodicu!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Selekcija Crne Gore je kvalifikacije za Šampionat Starog kontinenta otvorila pobedom u Bugarskoj (1:0) golom Nikole Krstovića, a večeras im se ukazuje šansa da protiv Piksijevih "orlova" potvrde uspeh iz Razgrada.

Srbija stiže osokoljena trijumfom nad Litvanijom, koju su izabranici Dragana Stojkovića savladali bez većih problema.

- Očekujem veliku borbu, videli smo da su i oni svesni da ih ne čeka laka utakmica. Malo ko je lako prošao kroz Podgoricu. Siguran sam da ćemo pružiti jak otpor. Motivacije ne nedostaje. Imaju strašan potencijal, naročito u veznom redu i napadu, ali i mi imamo strategiju. Svi zajedno se branimo i napadamo - rekao je kapiten hrabrih "sokolova" Stefan Savić.

Štioer madridskog Atletika odlično je upoznat sa fudbalom u Srbiji, budući da je potpunu afirmaciju doživeo u dresu Partizana, u koji je stigao iz BSK Borče.

- Nema nepoznanica, svi se međusobno znamo, podržavamo u klupskim karijerama. Ali, kada izađem na teren nema popusta ni za porodicu, za mene je to samo protivnik. Pokušaću da zaustavim napadački potencijal Srbije i da ne primimo gol, a siguran sam da ih možemo ugroziti.

Foto: Tanjug/AP

 

Iako će sigurno biti onih koji priželjkuju tenzije, pa čak i pokušati možda da podignu, očekuje se sjajna atmosfera pod Goricom.

- Ima li šta lepše nego kada igraju reprezentacije dve susedne zemlje? Uveren sam da će sve proći u najboljem redu i u sportskim okvirima. Nema razloga da bude drugačije, niti da se prave bilo kakve tenzije. Verujem da ćemo svi uživati - istakao je Savić.

UEFA je za meč u Podgorici delegirala jednog od najboljih svetskih sudija Francuza Klemona Turpana, koji je delio pravdu u poslednjem finalu Lige šampiona između Reala i Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading