RADULOVIĆ ZABORAVIO FORMACIJU "ORLOVA": Selektor Crne Gore pobrkao lončiće - remijem NIJE zadovoljan!

Autor:

Sport

26.03.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da Srbiju čeka mnogo teži zadatak nego protiv Litvanije.

RADULOVIĆ ZABORAVIO FORMACIJU "ORLOVA": Selektor Crne Gore pobrkao lončiće - remijem NIJE zadovoljan!

Foto: Tanjug/AP

Miodrag Radulović, trener Crne Gore

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće u ponedeljak selekciji Crne Gore, u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pred duel se oglasio i selektor Crne Gore Miodrag Radulović, koji je očigledno pomešao koju postavu Dragan Stojković Piksi najčešće izvodi na teren.


Većinu utakmica su igrali sa jednim napadačem, ali spremićemo se za svaku opciju – izgovorio je Radulović na konferenciji za medije dan pre meča u Podgorici, zaboravljajući da Srbija najčešće igra sa dvojicom napred, sa izuzetkom mečeva sa Kamerunom i Brazilom, kada su "orlovi" mučili muku sa povređenim špicevima.

Poznajemo dobro protivnika, veoma cenimo i pojedinačni i timski kvalitet. Odlično je to posložio Dragan Stojković i sve to je dodatni motiv za nas da pokažemo da imamo potencijal. Da odgovorimo renomiranom rivalu na pravi način.

Foto: Printscreen/Instagram/Marko10j

Miodrag Radulović, selektor Crne Gore

Dodao je i da ne bi bio zadovoljan remijerm, već će ići na pobedu.


Videćemo nakon utakmice. Sigurno da želimo da pobedimo i tako ćemo igrati. Ipak, nećemo se zaletati, za tim nema potrebe – kaže selektor "sokolova".

Za kraj, dodao je i da je njegov tim ostvario veliku pobedu u Bugarskoj, koja će puno značiti njegovim izabranicima na polju samopouzdanja.

U dobrom smo momentu nakon Bugarske. Podigla je ta utakmica optimizam kod nas, ali i očekivanja navijača. Imamo jasnu strategiju za ovaj duel i najvažnije je bilo da oporavimo igrače, jer je bila velika potrošnja u Razgradu. Očekujem da odigramo u jakom ritmu svih 90 minuta i da ćemo odgovoriti na zahteve.

Podsetimo, duel između Crne Gore i Srbije počinje u 20 časova i 45 minuta, a igra se na stadionu "Pod Grbavicom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading