"SRPSKA" CRNA GORA! Šok INFORMACIJA o "đetićima" uoči susreta u Podgorici!

Autor:

Sport

25.03.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao zanimljiv podatak, ali ipak nije za čuđenje.

"SRPSKA" CRNA GORA! Šok INFORMACIJA o "đetićima" uoči susreta u Podgorici!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crna Gora - Srbija

U ponedeljak od 20 časova i 45 minuta na stadionu "Pod Goricom" Crna Gora će ugostiti Srbiju, a izuzetno zanimljiv podatak tiče se rostera popularnih "đetića".

Oni su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo započeli minimalnim trijumfom u Bugarskoj, a čak osmorica startera igrala su, ili igraju, u Srbiji.

Reč je o kompletnoj defanzivnoj liniji koju su činili Vešović, Savić, Vujačić i Radunović, zatim vezistima Šćekiću i Savićeviću, kao i Marušiću i strelcu pobedonosnog gola u Razgradu Nikoli Krstoviću.

Republika

Foto: Starsport

Legendarni okršaj Krstovića i Stojkovića

Štaviše i trojica od petorica rezervista imaju isto iskustvo (Jovetić, Lončar i Jovović), pa crnogorski nacionalni tim nikako neće predstavljati nepoznanicu za Dragana Stojkovića Piksija i ovdašnje ljubitelje fudbala.

Podsetimo, "orlovi" su na početku kvalifikacija lako izašli na kraj sa Litvanijom (2:0), a da li će nastaviti sa pobedom i u Podgorici, videćemo kroz dva dana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading