KRAJ ZBOG MOSKVE! Digao sidro i otišao u Rusiju, pa NAJUREN iz reprezentacije!

Autor:

Sport

21.03.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez koji ga je skupo koštao.

KRAJ ZBOG MOSKVE! Digao sidro i otišao u Rusiju, pa NAJUREN iz reprezentacije!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Srbija - Norveška

Norveški fudbaler Matijas Norman, usred rata u Ukrajini, povukao je potez koji ga je koštao reprezentativnog staža.

Norman je rešio da napusti Norič i pojača moskovski Dinamo, koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović, a ta odluka proizvela je žestoke kritike na Zapadu.

Norvežanin je, u razgovoru za "Sport ekspres", objasnio svoj gest.

- Nikada neću razumeti zašto su ljudi bili iznenađeni mojom odlukom. Za mene su Rusija, Norveška, Engleska zemlje gde mogu da igram. A fudbal je fudbal, i svuda je tako. Tako da ne vidim problem u tome - rekao je Norman, a potom je dodao:

Da budem potpuno iskren, Moskva mi se oduvek dopadala, od trenutka kada sam stigao u Rusiju. Hteo sam da probam da igram u prestonici. I naravno, srećan sam ovde. Kada se pojavila ponuda iz Dinama, nisam ni razmišljao da odbijem. Odlučio odjednom. Ovo je najbolja stvar koja je mogla da mi se desi.

Podsećanja radi, Norman ima 26 godina, najbolje se snalazi u veznom redu, a dres sa državnim grbom nosio je u 12 navrata, uz jedan postignut pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading