CILJ MU BIO DA U 100 DRŽAVA SPAVA SA 100 ŽENA, IZAZOV TRAJAO OSAM GODINA: Evo šta se dogodilo kada je sreo ljubav svog života!

Autor:

Svet

21.03.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi mogao da finansira svoja putovanja, radio je razne sezonske poslove.

CILJ MU BIO DA U 100 DRŽAVA SPAVA SA 100 ŽENA, IZAZOV TRAJAO OSAM GODINA: Evo šta se dogodilo kada je sreo ljubav svog života!

Foto: Instagram printscreen

Majkl Bernd iz okoline Drezdena imao je 23 godine kada je rešio da sedne u avion i otputuje u Australiju, gde je upoznao Brazilku sa kojom je proveo noć.

Ovo iskustvo ga je toliko oduševilo da je odlučio da proputuje stotinu zemalja i u svakoj od njih spava sa bar jednom ženom.

Tako je započela avantura koja je trajala osam godina, a tokom te avanture posetio je i Beograd.

 

 

Za tih osam godina doživeo je mnogo toga. Bio je porno-glumac u Španiji, a u Meksiku je završio u zatvoru zbog seksa na javnom mestu. Plivao je sa ajkulama, naučio nekoliko jezika, probao razne droge i napravio brojne tetovaže.

Kako bi mogao da finansira svoja putovanja, radio je razne sezonske poslove, najčešće u restoranima. U Austriji je kuvao za Vladimira Klička i austrijsku fudbalsku reprezentaciju, piše Espreso.

Tokom svog putovanja uspeo je da se čak dva puta oženi, jednom da bi dobio vizu za Australiju, drugi put u pijanom stanju u Las Vegasu.

Kad je bio nadomak svog cilja dogodilo se nešto što mu je zauvek promenilo život - upoznao je ljubav svog života, Lisu.

 

 

- Upoznao sam je u 90. državi. Bila je puna razumevanja i smatrala je da prvo moram da završim svoj izazov. To sam i učinio, a sad nas dvoje putujemo zajedno - zaključio je Majkl koji je o svojoj avanturi napisao i knjigu, piše Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading