Malu Luize ubile drugarice! Neverovatan slučaj potresa Nemačku!

Autor:

Svet

14.03.2023

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijena devojčica je tokom svađe, navodno, ismevala jednu od njih, ali nije poznato na koji način.

Malu Luize ubile drugarice! Neverovatan slučaj potresa Nemačku!

Foto: Tanjug/AP

Dve devojčice od 12 i 13 godina priznale su ubistvo 12-godišnje devojčice Luize, koja je u nedelju pronađena mrtva u blizini svoje kuće u Frojdenbergu u Nemačkoj, saopštila je policija.

- Posle prvog ispitivanja devojčice su dale protivrečne iskaze, a posle ponovnog ispitivanja su priznale delo - rekao je portparol policije u Koblencu.

O motivu zločina za sada se ništa ne zna, a traga se i za nožem kojim je počinjeno ubistvo. Nemački mediji prenose da je motiv ubistva najverovatnije osveta.

Naime, Luiz se kobnog dana sa devojčicama posvađala kada su se vraćale iz škole. Ubijena devojčica je tokom svađe, navodno, ismevala jednu od njih, ali nije poznato na koji način. I dalje je nejasno da li je ona ubijena u afektu ili su joj devojčice napravile zasedu.

Državni tužilac Mario Manviler je objasnio da devojčice zbog svojih godina ne podležu krivičnoj odgovornosti.

- To ne znači da se s njima ništa neće dogoditi. One se nalaze u rukama centra za brigu o mladima - rekao je Manviler.

Tužilac je precizirao da su devojčice koje su počinile ubistvo pripadale uskom krugu prijatelja Luiz, a policija je ranije saopštila da je žrtva imala više ubodnih rana po telu i da je umrla od gubitka krvi.

Telo 12-godišnje Luiz je u nedelju ujutru pronađeno u blizini njene kuće, na samoj granici između saveznih pokrajina Porajnje-Falačka i Severna Rajna-Vestfalija, na zapadu Nemačke. Kuća ubijene nalazi se u saveznoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija.

Luiz je nestala u subotu dok se pešice vraćala kući od prijateljice. Nestanak je prijavljen jer nije došla kući, a nije se javljala ni na mobilni telefon. Pokrenuta je potraga u kojoj je učestvovao veliki broj policajaca.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading