SELEKTOR SOKOLOVA PECNUO ORLOVE! Ne interesuje nas Srbija, RAZMIŠLJAMO samo o NJIMA!

Autor:

Sport

20.03.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Crne Gore dočekaće Srbiju 27. marta u Podgorici, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

SELEKTOR SOKOLOVA PECNUO ORLOVE! Ne interesuje nas Srbija, RAZMIŠLJAMO samo o NJIMA!

Foto: Printscreen/Instagram/Marko10j

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović izjavio je da očekuje spektakl na meču sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2024. godine u Nemačkoj.

Fudbaleri Crne Gore počeli su danas pripreme za mečeve protiv Bugarske i Srbije. "sokolovi" će u petak gostovati Bugarskoj, a tri dana kasnije dočekati Piksijeve "orlove" u Podgorici.

- Srbija je reprezentacija prema kojoj imamo respekt i prema onome što su uradili u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, Ligi nacija i Mundijalu. Međutim, mi se spremamo za Bugarsku i samo nam je, ponoviću još jednom, samo ta utakmica u mislima. Posle tog susreta ćemo pričati o Srbiji. Očekujem jedan pravi fudbalski spektakl i samo to u ovom momentu mogu da kažem - rekao je Radulović, prenosi podgorički Dan.

U grupi G kvalifikacija za Šampionat Starog kontinenta nalaze se Srbija, Crna Gora, Bugarska, Litvanija i Mađarska.

Foto: Printscreen/Instagram/Marko10j

 

- Bugarska je ekipa koja igra agresivan fudbal i pokušava da nametne svoj stil igre. Moramo biti spremni da na to odgovorimo na pravi način - istakao je selektor "sokolova", najavivši da očekuje dobar rezultat na meču sa Bugarskom, koji će biti odigran u petak u Razgradu:

- Bugarska je fudbalska zemlja. Novi selektor Bugarske Mladen Krstajić doneo je neku novu energiju, podmladio reprezentaciju. To je ekipa koja igra agresivan fudbal i pokušava da nametne svoj stil igre. Moramo da budemo spremni da na to odgovorimo na pravi način. Imaju kvalitet, ali mislim da mi na njega možemo da odgovorimo. Nadamo se dobrim vestima iz Razgrada - poručio je Radulović.

On je istakao da na mečevima protiv Bugara i Srbije neće moći da računa na povređene Matiju Šarkića, Uroša Đurđevića i Marka Jankovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading