GIGANTI U RATU ZBOG PIKSIJEVOG ORLA! Ako odbije Italijane, postaće IZDAJNIK!

Autor:

Sport

20.03.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Marko Grujić privukao je pažnju dobrim igrama u dresu Porta.

GIGANTI U RATU ZBOG PIKSIJEVOG ORLA! Ako odbije Italijane, postaće IZDAJNIK!

Foto: Starsport

Nekadašnji vezista Crvene zvezde ostavio je odličan utisak ove sezone na "Dragau", pa su za "njegovo zdravlje" pitala dva evropska giganta.

Naime, italijanski Milan voljan je da angažuje Grujića, koga bi u svojim redovima rado video i Mančester junajted.

Kontakti su, kako prenosi "Telegraf", već uspostavljeni poreko posrednika, pa bi na leto član "orlova" mogao da promeni sredinu i preseli se na ostrvo ili u Seriju A.

Podsetimo, Marko već ima iskustva igranja u Premijer ligi, pošto je bio prvotimac Liverpula, koji ga je kupio od srpskog šampiona za 6.000.000 evra. Ipak, na Enfildu nije dobio pravu šansu kod Jirgena Klopa, iako ga je nemački stručnjak često hvalio, pa je na kraju prodat "zmajevima" za 9.000.000 evropskih novčanica.

Foto: Tanjug/AP

 

Ukoliko dođe do transfera, portugalski velikan bi mogao u ogromnoj meri da napuni budžet prodajom Grujića.

Međutim, ostaje otvoreno pitanje da li bi srpski reprezentativac pristao da pređe na Old Traford, budući da je igrao za Redse i upoznat je sa mržnjom i rivalitetom koji vlada između ova dva kluba.

Vezista je više puta napominjao da je od malena veliki navijač Liverpula, pa bi eventualnim prelaskom na "Teatar snova" pao u očima navijača svog nekadašnjeg kluba, koji su ga voleli uprkos tome što nije ostavio dublji trag na Enfildu.

Ako se, pak, odluči da pređe u tabor "rosonera", Grujić će postati drugi Srbin u šampionu Italije, pošto boje Milana već branI Rade Krunić, srpski fudbaler koji nastupa za selekciju BiH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading