LEBRONU SE SVAKA ŽELJA ISPUNJAVA: Džejms u Lejkerse dovodi svog velikog prijatelja! (FOTO)

Autor:

Sport

20.03.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrao je sa "Kraljem Džejmsom" zajedno u Klivlend Kavalirsima u Lebronovom drugom mandatu u timu iz Ohaja.

LEBRONU SE SVAKA ŽELJA ISPUNJAVA: Džejms u Lejkerse dovodi svog velikog prijatelja! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Iskusni Tristan Tompson na pragu je Los Anđeles Lejkersa. Američki mediji prenose da je 32-godišnjak na probi u timu iz "grada anđela", a u pitanju je igrač koji je dobro poznat najvećoj zvezdi ekipe - Lebronu Džejmsu.  

 

 

Tompson, koji je još 2011. bio prvi pik drafta, igrao je sa "Kraljem Džejmsom" zajedno u Klivlend Kavalirsima u Lebronovom drugom mandatu u timu iz Ohaja.

Kanađanin je bio jedan od ključnih igrača Kavsa u pohodu na šampionski prsten 2016. godine, a u Klivlendu je ostao do 2020. Potom je jednu sezonu proveo u Bostonu, jednu u Sakramentu, a potom je imao i dve krakte epizode u Indijani i Čikagu.

Međutim, od starta sezone Tompson nije imao NBA angažman, a ostaje da se vidi da li će tokom proble ubediti upravu Lejkersa na čelu sa Robom Pelinkom. Takođe, na probi je i centar Toni Bredli, kojeg su pre tri nedelje otpustili Čikago Bulsi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading