VODITELJKA SE ONESVESTILA TOKOM VRELE AKCIJE: Muž je obukao kao prostitutku, a onda morao da zove hitnu pomoć!

Autor:

Zabava

20.03.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Keli Ripa otkrila je jedan urnebesan detalj iz njenog kreveta.

VODITELJKA SE ONESVESTILA TOKOM VRELE AKCIJE: Muž je obukao kao prostitutku, a onda morao da zove hitnu pomoć!

Foto: Instagram.com

Glumica i poznata voditeljka Keli Ripa u svojoj najnovijoj knjizi "Live Wire: Long-Winded Short Stories" prisetila se zastrašujuće situacije koja joj se desila nakon jednog intimnog čina sa suprugom Markom Konsuelosom, nakon čega je završila u bolnici. Američka glumica i voditeljka pojasnila je da je do svega došlo šest meseci nakon što im se 1998. rodilo prvo dete.

Suprug i ona bili su usred "vruće" akcije u krevetu kada je ona izgubila svest. To je bio zastrašujući trenutak, pogotovu za njenog supuga. Kako je napisala prvo čega se seća jeste buđenja u bolničkoj sobi. Lekari su joj rekli kako nije sasvim jasno zašto se onesvestila, ali da su pregledom ustanovili kako ima dve ciste na jajnicima.

Foto: Instagram.com

Keli Ripa Instagram

 

- Pogled mi je šarao s monitora, na kom su prikazani moji jajnici, i supruga koji me gledao, srećan što je ipak sve donekle u redu", napisala je i dodala da je ovaj trenutak ostvaio na nju posledice s kojima se i danas suočava - "S*ks mi i danas katkad može biti traumatičan. Mark ne mora da brine ni o čemu, on nakon s*ksa može da gleda film, ispija sok i jede grickalice, a ja znam da ležim na leđima i razmišljam kada će mi ove dve ciste pući i hoću li opet morati u bolnicu.

Keli je celoj priči dala i pozitivan ton. Kaže kako joj je, zapravo, bilo najgore da vidi u šta ju je suprug obukao pre dolaska Hitne pomoći - "Pogledala sam se i videla da nosim bodi u stilu osamdesetih, prevelike pantalone i Manolo Blanik 'j*bi me' štikle. Obukao me kao jeftinu prostitutku. S druge strane, možda je to bio najbolji kostim koji sam mogla da nosim dok sam bila rastegnuta na ginekološkom stolu. Mislila sam da sanjam, nisam verovala da mi se događa nešto ovako bizarno, mislila sam da imam noćnu moru", poručila je glumica, dodajući kako se divi Marku koji podržava njeno otvoreno pisanje o njihovom intimnom životu.

Foto: Instagram.com

Keli Ripa Instagram

 

- Mislim da mi dopušta deljenje tih intimnih trenutaka jer ga to iskreno zabavlja. Uostalom, mislim da ne bismo bili toliko dugo zajedno da me ne smatra zabavnom - rekla je Keli, dok strani mediji ističu kako je njen odnos sa suprugom zaista neverovatan, skladan i humorom začinjen odnos, a u braku su već 26 godina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading