JOVANA JEREMIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Svi je znate kao fatalnu plavušu, a voditeljka je sada napravila neviđenu transformaciju! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić drastično promenila imidž!

JOVANA JEREMIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Svi je znate kao fatalnu plavušu, a voditeljka je sada napravila neviđenu transformaciju! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Jovana Jeremić u najgledanijem vikend jutru na televiziji Pink uvek zna da iznenadi gledaoce svojim ekstravagantnim kreacijama i odevnim kombinacijama, a sada je uradila veliku promenu kada je imidž u pitanju i mnogim muškarcima je oduzela dah. 

Foto: printscreen/RED TV

Jovana Jeremić

 

Naime, Jovanu znamo kao fatalnu plavušu, koja izaziva pažnju gde god da se pojavi, a kako voli da istakne za sebe, da je žena lavica, voditeljka je sada odlučila da pokaže ,,divljinu" koju poseduje u sebi, poput kraljica džungle. 

Jovana je promenila frizuru, kao i dužinu. Ona je raspustila kosu, a novom frizurom oduševila je kako pripadnice lepšeg pola, tako i ovu jaču polovinu. Inače, Jovana je do nedavno nosila paž frizuru i niko nije uvideo da joj je kosa porasla. 

 

Sada je na Instagramu objavila set fotografija sa ovom promenom, a komentari su se nizali jedan za drugim. 

- ,,Ti ženo goriš, prava lavica", ,,Jovana izgledaš kao milion dolara", ,,Ova frizura ti stoji savršeno, divlja si" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod Jovane fotografije na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stevan

12.10.2023 21:47

Sto forsirate priče o ovoj akrepcini?! Za koga je ona fatalna???