PONOVO TA ITALIJA: Srbija se protiv "azura" sprema za Mundobasket!

Autor:

Sport

20.03.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne možemo pobeći od njih čak ni na pripremnom turniru.

PONOVO TA ITALIJA: Srbija se protiv "azura" sprema za Mundobasket!

Foto: Starsport

Košarkaške reprezentacije Srbije, Grčke i Italije igraće na Akropolis kupu, koji će biti održan od osmog do desetog avgusta u Atini, saopštio je danas Košarkaški savez Grčke.

Prvog dana turnira, osmog avgusta, igraće Srbija i Grčka, a dan kasnije Srbija i Italija. Italija i Grčka će se sastati desetog avgusta.

Akropolis kup će poslužiti reprezentacijama Srbije, Grčke i Italije kao priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će od 25. avgusta do 10. septembra biti održano u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije na Evropskom prvenstvu

Žreb grupa za Mundobasket na programu je 29. aprila.

"Basket njuz" podseća da će Grčka početkom avgusta odigrati dva prijateljska meča sa Slovenijom. Grčka će po završetku Akropolis kupa otputovati u Abu Dabi gde bi trebalo da se sastane sa selekcijama Nemačke i SAD-a.

Podsetimo, Srbija je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu ispala upravo od Italije u meču osmine finala. Takođe, ista selekcija nas je i pobedila u Beogradu i sprečila da odemo na Olimpijske igre u Tokiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading