"ORLOVI" HLADE ŠAMPANJAC! Srbija već na Mundobasketu?

Autor:

Sport

24.02.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa Svetislava Pešića u Atini može da se raduje plasmanu na smotru najboljih selekcija planete, a jedan podatak govori u prilog tome da će se Srbija naći na Svetskom prvenstvu.

"ORLOVI" HLADE ŠAMPANJAC! Srbija već na Mundobasketu?

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije ulazi u odlučujuće bitke za Svetsko prvenstvo.

Četa Svetislava Pešića igraće protiv Grčke u gostima (petak, 18.00) i Velike Britanije u Beogradu (ponedeljak, 20.00) i samo jedna pobeda potrebna je našem timu kako bi se plasirao na Mundobasket.

Ako pogledamo kladionice - Srbija je već na Svetskom prvenstvu! "Orlovi" su veliki favoriti protiv Grčke, pa je kvota na pobedu našeg tima 1,25 dok je na trijumf Grka čak 3,50. Dakle, ako verujemo bukmejkerima, Svetislav Pešić i ekipa već mogu da ohlade šampanjac.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

 

Neće biti kompletna naša reprezentacija na ovoj utakmici, ali ni Grci nisu u idealnom sastavu. Sastavi timova na ovoj utakmici izgledaće ovako:

Srbija: Dušan Beslać, Nemanja Dangubić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Marko Jeremić, Stefan Jović, Nikola Milutinov, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić i Aleksa Uskoković

Grčka: Emanuil Čacidakis, Nikos Čugkaz, Dimitris Flionis, Kostas Gontikas, Panajotis Kalaicakis, Janis Kuzeloglu, Dimitris Moraitis, Vasilis Muratos, Džordž Piter Papas, Nikos Rogavopulos, Vasileis Toliopulos, Jorgos Calmpuris.

Da li i vi verujete u četu Svetislava Pešića?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading