MITROVIĆ SUSPENDOVAN! Srpski napadač KAŽNJEN - Englezi traže JOŠ!

Autor:

Sport

20.03.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno se razmatra izveštaj sudije, koji bi mogao da bude dokaz za strožiju kaznu za fudbalera Fulama.

MITROVIĆ SUSPENDOVAN! Srpski napadač KAŽNJEN - Englezi traže JOŠ!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović napravio je haos na meču četvrtfinala FA Kupa između Fulama i Mančester junajteda na Old Trafordu, kada je dobio direktan crveni karton zbog nasrtaja na sudiju Krisa Kavanoa, nakon dosuđenog penala za "crvene đavole".

 

 

Mitrović je automatski zbog crvenog kartona već dobio kaznu od tri utakmice zbog "nasilničkog ponašanja", ali čelnici Fudbalskog saveza Engleske mogu da podnesu zahtev za produženje suspenzije, ako utvrde da je kazna nedovoljna.

Trenutno se razmatra izveštaj sudije, koji bi mogao da bude dokaz za strožiju kaznu za fudbalera Fulama. Tužba se može predati do utorka u 13 časova, nakon toga Mitrović i Fulam imaju dva dana da odgovore.

Bivši sudija Premijer lige, Mark Halsi, oglasio se povodom ove debate i rekao da Mitrović za ovaj nasrtaj na sudiju zaslužuje 10 utakmica suspenzije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading