SVI BRZO NA PINK! Počinju "Zakopane tajne", najiščekivanija domaća serija!

Autor:

Zabava

20.03.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Priča o porodici Doder pratiće se bez daha svakog radnog dana od 21 čas na ružičastoj televiziji.

SVI BRZO NA PINK! Počinju "Zakopane tajne", najiščekivanija domaća serija!

Foto: Jelena Simonović

Nakon velikog išekivanja, serija scenariste Žarka Jokanovića "Zakopane tajne" počinje sa emitovanjem večeras u 21 čas na televiziji Pink. Autori koji su osvojili gledaoce, fantastična glumačka podela, visokobudžetna scenografija i intrigantna priča - samo su neki od aduta serije „Zakopane tajne", koju će publika širom regiona od večeras gledati svakog radnog dana od 21 čas na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

Serija „Zakopane tajne" prati život bogate porodice Doder, u kojoj su na neverovatan način zakopane mnoge porodične tajne. Misteriozna dizajnerka parfema Lala Doder i njen opasni muž Balša Doder, tajkun sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji, okosnica su porodice, koja pod krovom njihove raskošne vile okuplja više generacija - starijeg sina Tadiju koji je reditelj i njegovu suprugu Nikolinu, sina Jakova koji je inženjer mašinstva sa skrivenim hobijem, ćerku Doru koja je studentkinja medicine. Sa njima žive još i Blašina sestra Kosara i Lalina sestra Švrća i brat Vanja. 

Foto: Jelena Simonović

 

Klupko neverovatnih događaja počinje da se odmotava kada se Tadija u pozorištu iznenada sreće sa misterioznom devojkom Verom, sa kojom se odranije zna i koja, bežeći od njega, dođivljava nesreću. Sudbina Vere Pepelčević i cele njene porodice postaće jedna od centralnih priča, koja će, zbog njenog greha iz mladosti - u paramparčad razbiti živote mnogih oko nje.

U ovoj seriji koja predstavlja spoj TV novele i porodične serije igra čak 67 glumaca - od proslavljenih imena srpske i jugoslovenske kinematografije, poput Mire Banjac, pa sve do mladih glumaca koji su već osvojili publiku. Fantastičnu glumačku ekipu predvode Milica Milša i Danilo Čelebić, a pored njih gledaćete i Danicu Ristovski, Miljana Prljetu, Biljanu Zaverlu, Baneta Tomaševića Marinu Ćosić, Stefana Radonjića, Stojana Đorđevića, Teodoru Tomašev, Galu Videnović, Rok Radišu, Snežanu Jeremić, Jovanu Radosavljević, Natašu Stanišić, Mateju Popovića, Vojislava Tomića, Srnu Lango, Danijelu Vranješ i mnoge druge.

Foto: Jelena Simonović

 

Ljubav, porodica, sudar sveta bogatih i sveta siromašnih, prijateljstva, izdaje, mućke, podmetanja, spletke, zavist, pohlepa, izneverena očekivanja, ogorčena borba za novac, moć i uticaj, težnje za pravim vrednostima, ali i elementi trilera, stare porodične tajne koje izlaze na videlo, misterije, uz obilje drame, ali i humora, sa izrazito koloritnim likovima - samo su delić onoga što serija „Zakopane tajne" nudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading