STANKOVIĆ PRESREĆAN: Jedva sam čekao da UŽIVAM u ovom trenutku!

Autor:

Sport

20.03.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski strateg nije krio zadovoljstvo.

STANKOVIĆ PRESREĆAN: Jedva sam čekao da UŽIVAM u ovom trenutku!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Fudbaleri Sampdorije stigli su do veoma bitne pobede, pošto su u meču 27. kola italijanske Serije A na svom terenu savladali ekipu Verone sa 3:1 (2:0).

Strelac dva gola za domaći sastav je bio Manolo Gabijadini, koji je mrežu gostiju zatresao u 24. i 35. minutu, pa je na taj način svom timu doneo prvu pobedu još od 4. januara, kada je Sampa u gostima bila bolja od Sasuola (2:1). Treći pogodak domaćina je delo Zanolija u 98. minutu, dok je za goste strelac bio Davide Faraoni u 89. minutu meča.

Posle velike pobede oglasio se i Dejan Stanković, trener tima iz Đenove, koji je bio vidno srećan posle trijumfa nad rivalom u borbi za opstanak.

- Moji momci zaslužuju aplauz. Nije lako, ali borimo se i ne odustajemo. Kada ima poteškoća na terenu, potreban mi je tim. Bili su kvalitetan tim, u drugom poluvremenu je bilo malo straha od poraza. Više volim da mi kažu da smo tada igrali loše, ali smo barem doneli pobedu kući. Italijanski fudbal je veoma konkurentan, morate da uložite mnogo energije da biste na svom terenu doneli tri boda. Dugo sam čekao da dotrčim ispod južne tribine da proslavim, jedva sam čekao da uživam u ovom trenutku - rekao je Stanković.

Foto: www.profimedia.rs

Dejan Stanković, trener Sampdorije

Ipak, put do opstanka u Seriji A je i dalje dugačak za Sampu, koja i dalje kasni čak devet bodova za Specijom, koja je prva iznad crte. Ipak, jako je bitno što su slavili nad Veronom, koja je trenutno na 18. mestu, pa je ovaj meč možda i bio presudan za tim Dekija Stankovića.

Priliku za nove bodove i nastavak niza, Sampdorija će tražiti na gostovanju Romi, nakon što se završi reprezentativna pauza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading