POBEDA VREDNA OPSTANKA? Sampdorija SRUŠILA Veronu i prekinula dvomesečni post! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.03.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno i navijači Sampe imaju razloga za slavlje.

POBEDA VREDNA OPSTANKA? Sampdorija SRUŠILA Veronu i prekinula dvomesečni post! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Sampdorije stigli su do veoma bitne pobede, pošto su u meču 27. kola italijanske Serije A na svom terenu savladali ekipu Verone sa 3:1 (2:0).

Strelac dva gola za domaći sastav je bio Manolo Gabijadini, koji je mrežu gostiju zatresao u 24. i 35. minutu, pa je na taj način svom timu doneo prvu pobedu još od 4. januara, kada je Sampa u gostima bila bolja od Sasuola (2:1). Treći pogodak domaćina je delo Zanolija u 98. minutu, dok je za goste strelac bio Davide Faraoni u 89. minutu meča.

Tim Dejana Stankovića je bio opasniji u prvom delu igre, što se isplatilo u 24. minutu. Bram Nujtvink je proigrao napadača, koji je savladao Lorenca Mantipa. Samo 11 minuta kasnije je već bilo 2:0, nakon sjajnog gola italijanskog napadača.

U drugom poluvremenu se tim iz Đenove povukao, pa je uglavnom Verona napadala i pokušavala da stigne do gola. To su i uspeli, ali tek u 89. minutu, a strelac je bio Davide Faraoni. Ipak, ni sedam minuta nadoknade nije bilo dovoljno za Veronu, a Stankovićev tim je u samoj završnici meča, preko Alesandra Zanolija, stigao do još jednog gola, kojim je samo potvrdio pobedu i sva tri boda, koja mogu i da se ispostave kao ključna u borbi za opstanak. Za tim iz Verone je svih 90 minuta odigrao Darko Lazović.

Ipak, put do opstanka u Seriji A je i dalje dugačak za Sampu, koja i dalje kasni čak devet bodova za Specijom, koja je prva iznad crte. Ipak, jako je bitno što su slavili nad Veronom, koja je trenutno na 18. mestu, pa je ovaj meč možda i bio presudan za tim Dekija Stankovića.

Priliku za nove bodove i nastavak niza, Sampdorija će tražiti na gostovanju Romi posle reprezentativne pauze, dok će Verona imati podjednako težak zadatak, jer ih čeka gostovanje Juventusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading