MUČIO I DRUGE DEVOJKE, ONE ĆUTALE IZ STRAHA: Ko je nasilnik iz Smedereva optužen za zlostavljanje?!

Autor:

Hronika

19.03.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa 17 godina hapšen zbog paljenja kola, deci pozajmljivao pare sa zelenaškim kamatama

MUČIO I DRUGE DEVOJKE, ONE ĆUTALE IZ STRAHA: Ko je nasilnik iz Smedereva optužen za zlostavljanje?!

Foto: Facebook

Kristijan Ristić

Nasilnik koji je optužen 15. marta jer je dve nedelje mučio i maltretirao, a potom zarobio svoju devojku uz pretnje da će je ubiti zove se Kristijan Ristić (26) i iza sebe ima debeo dosije, otkriva portal Republika.rs.

On je sve vreme od 30. januara do 14. februara ove godine, prema optužnici, zlostavljao nesrećnu 20-godišnju partnerku.

- Njemu nije prvi put da prebija devojke, ali se nijedna dosad nije usudila da ga prijavi policiji - kaže naš izvor.

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva u Smederevu, "optuženi je u navedenom periodu zlostavljanjem emotivne partnerke stare 20 godina, primenom sile i pretnje, naneo oštećenoj veliki bol i tešku patnju u cilju zastrašivanja". Policija i lekari su bili šokirani kad su videli silne masnice, podlive i oguljotine, posledice zverskog prebijanja.

- On joj je najpre 30. januara u svojoj kući zadao više udaraca pesnicama i šamarima po glavi i telu, pretio joj da će je ubiti očevim nožem, koji je držao na stolu, a potom joj i zabranio da napusti njegovu kuću da bi sakrio povrede koje joj je naneo, gde je oštećena i ostala sve do 7. februara 2023, do kada je nastavio da je fizički zlostavlja i da joj preti - navodi tužilaštvo.

Kristijan ju je potom, u noći između 11. i 12. februara, tukao drvenom motkom i pretio da će ubiti i nju i njenu porodicu.

- Nastavio je brutalno da je tuče i po glavi i telu pesnicama i nogama. Govorio joj je da ima zakopan pištolj i da će je vezati za drvo i tako ostaviti - kažu izvori iz istrage.

Foto: Facebook

Kristijan Ristić zlostavljao dve nedelje devojku

Kako saznajemo, Kristijan je već dugo poznat policiji po krivičnim delima. Od ranog detinjstva je sklon nasilju, a sa 17 godina je hapšen zbog paljenja automobila.

- On je strah i trepet u Smederevu. Većina njegovih žrtava su bile devojke koje su s njim bile u vezi, ali ga nisu prijavljivale, a sada je konačno dolijao. Takođe, hapšen je više puta i zbog zelenašenja. Meta su mu uglavnom bili maloletnici, kojima je pozajmljivao sitne pare, po hiljadu-dve dinara, a onda tražio da mu vrate mnogo više. Ukoliko mu ne bi vratili, krvnički ih je prebijao - kaže za portal Republika.rs izvor upućen u ceo slučaj.

Tužilac traži pet godina zatvora

Kristijan nije tukao samo emotivnu partnerku. On je u noći između 11. i 12. februara ispred muzičke škole u Smederevu sačekao njenog rođaka i pretukao ga drvenom motkom.

Tužilaštvo je predložilo da se Kristijan osudi na četiri godine i 10 meseci zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading