FILIP KOSTIĆ NA UDARU NAVIJAČA! Italijani VREĐALI Srbina, njegov odgovor se PREPRIČAVA! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.02.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa reagovao je šmekerski.

FILIP KOSTIĆ NA UDARU NAVIJAČA! Italijani VREĐALI Srbina, njegov odgovor se PREPRIČAVA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić

Fudbaleri Juventusa savladali su Speciju kao gosti u 23. kolu Serije A rezultatom 2:0. "Stara dama" je rutinski stigla do novih bodova na stadionu "Alberto Piko", a srpski tandem Vlahović - Kostić ponovo je bio zapažen.

Kostić je bio asistent kod prvog gola koji je postigao Kin u 32. minutu, a na terenu bio sve do 81. minuta. Kada je izlazio iz igre Kostić je doživeo salvu uvreda od strane navijača Specije, ali je ostao pribran, te reagovao na veoma šmekerski način.

Podigao je ruku, gestikulirao da to može i glasnije, a zatim ih je pozdravio palcem i osmehom, što se sada u italijanskim medijima i na društvenim mrežama prepričava.

 

 

Nije Srbin napravio nikakav ružan potez i pored toga što su mu navijači Specije davali razne atribute poput onog da je "ciganin". Tako nešto u godinama za nama doživljavali su i Dušan Vlahović i pokojni Siniša Mihajlović od strane raznoraznih navijača koji sebi previše dopuštaju.

Juventus se ovom pobedom približio gornjem delu tabele, te je stigao do sedme pozicije sa 32 osvojena boda. Filip Kostić je ove sezone na terenu bio 23 puta u Seriji A, te je skupio dva gola i šest asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading