SRBIJA NA NOGAMA ZBOG PROGNOZE NUMEROLOGA! Piksija i Đokovića čeka USPEŠNA GODINA, Mitrović do leta potpisuje UGOVOR ŽIVOTA! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.01.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Numerološkinja Goca Dragišić iznela optimističnu prognozu koju je Srbija sa nestrpljenjem iščekivala da čuje.

SRBIJA NA NOGAMA ZBOG PROGNOZE NUMEROLOGA! Piksija i Đokovića čeka USPEŠNA GODINA, Mitrović do leta potpisuje UGOVOR ŽIVOTA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Tanjug-AP

Srpski sport očekuje veliki uspeh u 2023. godini, otkrila nam je numerološkinja Goca Dragišić, a prema njenim rečima u Novoj godini će biti pomalo neočekivanih podviga u vodenim sportovima.

Nezaobilazna tema ticala se dve najpopularnije sportske ličnosti u Srbiji, a reč je o teniseru Novaku Đokoviću i selektoru "Orlova" Draganu Stojkoviću Piksiju.

Noleta čeka burna godina sa početkom u Australiju, koja ga je deportovala januara 2022.

- Novak Đoković je rođen u znaku blizanca, a savetujem ga da povede računa o svom zdravlju, prvenstveno da se čuva povreda zglobova, kostiju, kičme, ligamenata, ali je ovo isto odličan period za neke nove uspehe. "Retro Mars" je blizancima, pa to može uticati da se Đoković vrati na neke stare terene, stare "staze uspeha" - optimistična je Goca Dragišić, koja je potom iznela šta očekuje Piksija i čega posebno treba da se pazi selektor Srbije.

- Ova godina je za Piksija vrlo turbulentna, što se zdravlja tiče trebalo bi da povede računa oko kardio-vaskularnog sistema, očiju... Savetujem mu da smanji emociju, previše je impulsivan i emotivan, iako se to nije videlo na prvi pogled jer je to nosio u sebi, sigurno ga je veoma pogodio neuspeh na Mundijalu. U 2023. godini ga čeka uspeh, samo da izađe na kraj sa pomenutim izazovima zdravstvene prirode - podvukla je numerološkinja.

MITAR POTPISUJE UGOVOR ŽIVOTA

Rekorder reprezentacije Srbije po broju golova Aleksandar Mitrović u 2023. godini potpisaće novi ugovor sa klubom sa "Krejven Kotidža", ili će do leta pronaći novu sredinu, smatra Goca Dragišić.

- On je izašao iz jako loše godine prevelikih očekivanja, pa će 2023. godina biti veoma uspešna za njega. Takođe, očekujem neke promene u maju ili junu. Da li će potpisati novi ugovor (sa Fulamom prim. aut.) ili će preći u neki drrugi klub preciznije ćemo znati tada - objasnila je Dragišićeva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mitrova godina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading