BRŽE NEGO ŠTO JE IKO OČEKIVAO: Kirjos odlazi u PENZIJU?!

Autor:

Sport

24.12.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikova šokantna izjava.

BRŽE NEGO ŠTO JE IKO OČEKIVAO: Kirjos odlazi u PENZIJU?!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Australijanac Nik Kirjos iznenadio je čitavu planetu rečima da će otići u penziju kada se domogne Grend slem titule.

Kontroverzni teniser je to učinio u dubl konkurenciji sa Tanasisom Kokinakisom na Australijan Openu, a ostaje mu da ostvari san trijumfom i u singlu.

Nijedan teniser koji nije iz Australije ne razume ovo. Lako je Evropljanima i Amerikancima da izgube ili pobede na turniru, a onda sednu u avion i za pet sati su kod kuće, gde provedu nedelju dana pre sledećeg turnira. Kao Australijanac, pravite četiri do sedam meseci blokova putovanja. Iskreno, mislim da to nije zdravo. Nijedan pravi sportista to ne radi, u bilo kom sportu. Da bude sedam meseci sam - naveo je Kirjos, a potom je poentirao:

 

 

Ljudi misle kao, šta se žališ? ALi to nije ono što misle. Živim u koferu, po hotelima. Nije baš da sam na odmoru. Moram na teren, da treniram, ovaj stil života je zahtevan. Ako se desi da osvojim grend slem, verovatno ću se penzionisati da budem iskren - otkrio je Australijanac.

Podsetimo da je Kirjos bio na korak od prvog "slema" u karijeri kada ga je u finalu Vimbldona zaustavio Novak Đoković pobedom u četiri seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading