PREVARA VEKA! Do kada će da TERORIŠU Novaka?

Autor:

Sport

24.12.2022

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Italijan i priznao nešto što mnogima smeta.

PREVARA VEKA! Do kada će da TERORIŠU Novaka?

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković tokom meča protiv Alkarasa

Aktuelna ATP lista kaže da je srpski teniser Novak Đoković peti reket sveta, što ni izbliza nije u skladu sa realnošću. O tome koliko taj plasman vara svedoči i izjava Simonea Vanocija, trenera Italijana Janika Sinera, koji je podvukao da je Nole bez premca, kada ga puste da se takmiči.

NOVAKU SE PREVRĆE ŽELUDAC! Novi KORONA SKANDAL pred Australijan Open - zbog LAŽNE potvrde o vakcinaciji nastao HAOS!

Novak Đoković je i dalje najjači. Kada dobije priliku da igra, u većini slučajeva pobeđuje - naveo je Sinerov učitelj, a podsetimo da su Srbinu tokom 2022. godine uskratili pravo da se takmiči u Australiji i Severnoj Americi.

 

 

Pritom, Đokovićevi poeni koji su mu pripali osvajanjem Vimbldona nisu uračunati zbog ruske invazije na Ukrajinu, pa je vlasnik 21 Grend slem titule preživeo pravi teror prethodnih 12 meseci.

Uskoro je na programu Australijan Open (16-29. januar sledeće godine), pa nam ostaje da se nadamo da će Novaka ostaviti na miru i pustiti ga da uživa u onome što radi najbolje na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan

24.12.2022 19:37

Novaku rade ovo, ono! To nije normalno već očekivano! Svi jure najboljeg! Sigurno da su svi zavidni na našeg Noleta! Nije im dovoljno što je "peti"?! ZNAJU SVI. DA JE KRALJ NAD KRALJEVIMA! Mogu da plaču!