DVORAC DRAGANE MIRKOVIĆ SVETLI KAO LAS VEGAS: Pevačica otvorila vrata raskošnog doma, na jelci vise papreno skupi kristali! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

24.12.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković otvorila je svoj porodičan dom i pokazala kako je okitila dvorac.

DVORAC DRAGANE MIRKOVIĆ SVETLI KAO LAS VEGAS: Pevačica otvorila vrata raskošnog doma, na jelci vise papreno skupi kristali! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Folk zvezda Dragana Mirković oduševila je pratioce na društvenim mrežama novogodišnjom dokoracijom svog velelepnog dvorca Ebenfurt nadomak Beča, gde živi sa suprugom Tonijem i decom Manuelom i Markom.

Dekoraciji novogodišnje jelke, koja krasi unutrašnjost ovog velelepnog zdanja, posebno se posvetila - sve je u belim, i srebrno-svetlucavim tonovima, što se savršeno uklapa uz postojeće lustere od Svarovski kristala.

 

Ukrašeni enterijes u skladu je i sa eksterijerom, koji je takođe dobio svoje praznično "izdanje". Veliki venac sa crvenom mašnom krasi kapiju od gvožđa, a crvenom trakom ukrašeno je i zimzeleno dekorativno rastinje u dvorištu. Dodatnu toplinu i čar daju posebne, praznične svetiljke.

Inače, u ovom dvorcu je živela Marija Terezija, a njegova vrednost procenjuje se na 50 miliona evra. Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica organizuje porodične proslave, a radi se i na muzeju, u sklopu imanja, koji će biti otvoren za posetioce. Zanimljivo je da dvorac ima čak 235 prozora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading