VELIKO POJAČANJE ZA SRBIJU: Mladi fudbaler sve bliži dresu ORLOVA!

Autor:

Sport

17.11.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za sve ljubitelje fudbala u Srbiji.

VELIKO POJAČANJE ZA SRBIJU: Mladi fudbaler sve bliži dresu ORLOVA!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Iako je trenutno Svetsko prvenstvo u fokusu sportske javnosti u Srbiji, iz Švajcarske stižu sjajne vesti. Luka Armandos Vujičić, mladi fudbaler koji ima samo 12 godina, nalazi se sve bliže dresu reprezentacije Srbije.

Armandos je trenutno član Grashopersa i u Švajcarskoj su ga prozvali "Mali Maradona". Naravno, legendari "El Pibe" mu je uzor, što je dovelo do toga da su mu argentinski mediji svojevremeno posvetili veliku pažnju.

Otac mi je Srbin. Majka je polušvajcarka i polušpankinja. Kad porastem, želim samo da igram za Srbiju - poručio je mladi Luka za "Telegraf".

Koliku popularnost Luka uživa govori i podatak da mu se putem Instagrama obratio i legendarni engleski fudbaler Majkl Oven koji je tom prilikom poručio:

- Luka, gledao sam tvoje snimke i želim da ti pružim podršku, vidim da si veoma talentovan. Nadam se da ćeš u budućnosti postati fudbaler, držaću te na oku. Samo treniraj vredno i čuvaj se - poručio je nekadašnji reprezentativca Gordog albiona i šampion Premijer lige sa Mančester junajtedom - poručio je Oven.

Mladog momka na Instagramu prati preko 100 hiljada ljudi, a u jednoj objavi se obratio i predstavnicima FSS-a, gde je i izrazio želju da zaigra za selekciju Srbije.

U prošlosti Srbija nije imala sreće, pa su vrlo često fudbaleri iz mešovitih brakova birali da nastupe za drugu reprezentaciju, pa je Srbija uvek "visila". Ipak, nadamo se da je tome došao kraj i da će mnogim mladim igračima sada Srbija biti prvi izbor.

Naravno, do okončanja situacije sa Armandosom ima još mnogo vremena, a do tada ljubitelje fudbala očekuje najbitniji planetarni događaj, Svetsko prvenstvo u fudbalu koje počinje 20. novembra u Kataru.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading