OGLASIO SE BJEKOVIĆ: "Lični interesi mi nikada nisu bili ispred kolektivnih!"

Autor:

Sport

01.11.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko današnjih izbora za predsednika FSS se i dalje ne stišava.

OGLASIO SE BJEKOVIĆ: "Lični interesi mi nikada nisu bili ispred kolektivnih!"

Foto: Starsport

Nenad Bjeković

Iako je Srbija trebala da dobije predsednika FSS još juče, izbor je pomeren za danas, zbog prisustva nedovoljnog broja delegata. Ali, ni posle danas, Fudbalski savez Srbije neće dobiti predsednika. Na tu temu se oglasio i Nenad Bjeković, koji je danas odustao od kandidature za tu poziciju.

- Pre svega, želeo bih da kažem da mi je bilo zadovoljstvo da u proteklom periodu obavljam dužnost zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Posebno sam ponosan na saradnju sa selektorom Stojkovićem, legendom srpskog fudbala i čovekom koji je za veoma kratko vreme preporodio našu A reprezentaciju i vratio je u vrh evropskog i svetskog fudbala. Želim da obavestim javnost da sam doneo odluku da odustanem od kandidature za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Mislim da je to najbolje rešenje, pre svega zbog jedinstva koje je u ovom trenutku, tri nedelje pre početka Mundijala, neophodno celoj fudbalskoj Srbiji - izjavio je Bjeković za sajt FS Srbije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bjeković je povukao kandidaturu za predsednika FSS

Takođe, dodao je da mu lični interesi nikad nisu bili prioritet.

- Ceo život sam u fudbalu i nikada mi lični interesi nisu bili ispred onih kolektivnih. Zato i ovoga puta želim da selektoru Stojkoviću i njegovim momcima obezbedim što bolji ambijent pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Hvala svima na poverenju i uspešnoj saradnji - zaključio je Nenad Bjeković.

Podsetimo, Bjeković je povukao kandidaturu za predsednika FSS, a izbori će biti održani tek posle Mundijala u Kataru. Kandidata za tu poziciji i dalje nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading