EKSKLUZIVNO! Bjeković se oglasio pred skupštinu FSS: Evo šta je rekao o izboru za predsednika!

Autor:

Sport

01.11.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi deo drame u Staroj Pazovi zakazan je za utorak od 14 časova.

EKSKLUZIVNO! Bjeković se oglasio pred skupštinu FSS: Evo šta je rekao o izboru za predsednika!

Foto: Starsport

Nenad Bjeković

Burni dani tresu fudbalsku Srbiju.

Izborna skupština Fudbalskog saveza Srbije zakazana za ponedeljak 31. oktobar nije održana jer nije bilo dovoljno delegata za pravljenje kvoruma.

Nenadu Bjekoviću su leđa okrenuli istok i zapad, te je sve prolongirano za 24 sata, odnosno utorak, 1. novembar od 14 časova. U Kući fudbala u Staroj Pazovi bili su i predstavnici FIFA i UEFA, koji su istakli zabrinutost zbog nastale situacije, te su najavili reakciju ukoliko se nešto slično ponovi i u utorak.

Republika

Foto: Starsport

Predstavnici UEFA i FIFA

 

Veče posle cele drame kandidat za predsednika FSS, Nenad Bjeković, viđen je i uslikan u društvu generalnog direktora Partizana, Miloša Vazure, a za naš portal dao je objašnjenje te fotografije.

Takođe, Bjeković se u kratkom razgovoru za Republiku dotakao i goruće teme - šta sve možemo očekivati u Staroj Pazovi u utorak od 14 časova?

- Apsolutno ne znam šta će se danas dogoditi - rekao je Nenad Bjeković.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Bjeković

 

Sećanja radi, u ponedeljak 31. oktobra viđena je prava drama u Staroj Pazovi. Izborna skupština Fudbalskog saveza Srbije bila je zakazana za 14 časova, zatim je odložena jer su se čekali delegati koji se na kraju nisu ni pojavili.

Posle skoro dva sata čekanja prisutnima su se obratili ljudi iz organizacije izbora, ali i FIFA i UEFA, te je sve pomereno za 24 sata, odnosno utorak, 1. novembar od 14 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading