STIGLI SU! Turski fanatici u centru Beograda, orile su se navijačke pesme Trabzona! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće ih i na Marakani.

STIGLI SU! Turski fanatici u centru Beograda, orile su se navijačke pesme Trabzona! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Trabzona

Crvena zvezda i Trabzon vodiće jednu od ključnih bitaka za evropsko proleće.

Utakmica petog kola grupne faze Lige Evrope zakazana je za četvrtak od 21 čas na Marakani, a pored navijača Zvezde koji će sasvim sigurno napuniti stadion, podršku će imati i gosti.

Turski fanatici, koji Trabzon prate po celoj Evropi, stigli su u Beograd, pa su u noći između srede i četvrtka prodefilovali gradom. Orile su se turske pesme centrom grada, a jedan od snimaka prikazuje grupicu mladića kod Doma vojske kako silazi niz Francusku ulicu.

 

 

Zvezda bi pobedom protiv Trabzona uspela da ostane u konkurenciji za evropsko proleće, sve kombinacije su još uvek u opticaju, a posle ovog susreta će biti jasnije šta će biti ulogu u poslednjem kolu protiv Monaka.

Šef struke crveno-belih, Miloš Milojević, očekuje dobar rezultat:

Očekivanja su kao i uvek, želimo pobedu. U svim utakmicama Lige Evrope smo bili ravnopravni. Odlučivali su detalji, nismo bili nadigrani. Nekada budem preoštar. U Trabzonu smo bili u igri i mogli smo da ostvarimo bolji rezultat. Očekujem dobru utakmicu, dosta podrške sa tribina. Takođe, očekujem povoljan rezultat - rekao je Milojević na konferenciji za medije, pa dodao:

- Oni su u boljoj formi. Nemaju poraz u Turskoj, dobili su Monako. Imaju dosta kvalitetnih igrača. I pored toga mislim da imamo prostora da odigramo dobro protiv njih. Ako budemo imali energiju, možemo da ih dobijemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading