ČELSI PREŽIVEO NA "RED BUL ARENI": Pavlovićev Salcburg ostao kratkih rukava, Kopenhagen PAO u Andaluziji! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.10.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Trojke" Čelsija i Sevilje"!

ČELSI PREŽIVEO NA "RED BUL ARENI": Pavlovićev Salcburg ostao kratkih rukava, Kopenhagen PAO u Andaluziji! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Čelsija slave gol Salcburgu

Fudbaleri Čelsija i Sevilje zabeležili su važne pobede u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona, dok dešavanja sa ostalih šest utakmica večerašnjeg programa možete pratiti uživo na našem portalu.

 

 

"Plavci" su nadigrali Salcburg na "Red Bul areni" rezultatom 2:1 (1:0), a u redovima domaćeg sastava svih 90 minuta na terenu proveo je reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović. Kovačić je doveo engleskog predstavnika u vođstvo sredinom prvog poluvremena, a izjednačio je Ademu posle 49 minuta igre.

Ipak, radost Austrijanaca nije dugo trajala, pošto je u 64. minutu meča Pulišić proigrao Haverca koji je zatresao mrežu domaćina za konačnih 1:2.

Čelsi je lider grupe E sa deset bodova, Salcburg je drugi sa šest, ali Milan ima priliku da ga pretekne, trijumfom nad Dinamom na "Maksimiru".

 

Standings provided by Sofascore

 

Sevilja je savladala Kopenhagen na stadionu "RamoN Sančez Pishuan" sa 3:0 (0:0), golovima En Nesirija, Iska i Montijela. Danski prvak je meč završio sa desetoricom igrača na terenu, jer je u nadoknadi vremena isključen Kočolava.

Ipak, Andalužani su i dalje daleko od prolaza u osminu finala, budući da u poslednjem kolu gostuju Mančester sitiju na "Etihadu", ali su sada blizu nastavka takmičenja u Ligi Evrope.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading