PEREZ DREŠI KESU: Real dovodi SUPERSTARA Totenhema!

Autor:

Sport

25.10.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrizli za njega.

PEREZ DREŠI KESU: Real dovodi SUPERSTARA Totenhema!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Totenhema i reprezentativac Južne Koreje Hjon Min Son mogao bi po završetku Svetskog prvenstva u Kataru da nastavi karijeru u madridskom Realu.

Britanski mediji navode da je Real već kontaktirao Sona i njegove menadžere. Međutim, transfer bi mogao da bude realizovan po završetku Mundijala, a najkasnije u zimskom prelaznom roku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hjon Min Son


Reprezentativac Južne Koreje ima ugovor sa klubom iz Londona do juna 2025. godine, a britanski mediji ističu da je vrednost fudbalera Totenhema oko 75 miliona evra.

Međutim, čelnici londonskog kluba ne žele da prodaju Sona ispod 100 miliona evra.


Son (30) je član Totenhema od 2015. godine, a pre toga je igrao za Leverkuzen i Hamburger. Za londonski klub je odigrao 341 meč i postigao je 136 golova.

Son će predvoditi selekciju Južne Koreje na SP, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra. Južna Koreja će igrati u grupi H sa selekcijama Gane, Portugalije i Urugvaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading