HUMANOST NA DELU: Povodom dana opštine Zvezdara održan turnir veterana!

Autor:

Sport

18.10.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu u SC "Olimp-Zvezdara" održan je tradicionalni turnir veterana. Turniru je prisustvovao predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić sa saradnicima.

HUMANOST NA DELU: Povodom dana opštine Zvezdara održan turnir veterana!

Foto: Facebook/Printscreen

Sedam ekipa ( FK Hajduk, FK Zvezdara, FK Crvena zvezda MML, Gradska čistoća, Predškolska ustanova, Dom zdravlja Zvezdara i GO Zvezdara) takmičilo se u dve grupe, a pobednik turnira je ekipa FK Hajduk sa Liona, koja je posle 1:1 nakon neizvesne penal serije savladala ekipu FK Zvezdara sa 4:3, dok je treće mesto osvojila ekipa Gradske čistoće. 

Za najboljeg igrača proglašen je Predrag Grbović (FK Zvezdara), najbolji golman je Nebojša Mračić (FK Hajduk) , a prvi strelac je Jovica Zdravić (Gradska čistoća) .

 

Nagrade i priznanja najuspešnijim ekipama i pojedincima uručili su Goran Filipović zamenik predsednika Skupštine GO Zvezdara, članovi opštinskog Veća Stanko Radovanović, Dušan Ignjatović, Mihajlo Mazić i direktor turnira Vladan Škorić. 

Prikupljana sredstva  kao i prethodni put, idu za lečenje 11-godišnjeg Sergeja Milićevića iz zvezdarske osnovne škole "Jelena Četković".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading