NAVODNA PUTINOVA LJUBAVNICA TEŠKA JE 39 MILIONA DOLARA? Otkriveno ko je vlasnik nekretnina, evo čime se ona bavi

Autor: N. J.

Lifestyle

18.10.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gimnastičarka Alina Kabaeva u javnosti je postala poznata kao Putinova navodna ljubavnica.

NAVODNA PUTINOVA LJUBAVNICA TEŠKA JE 39 MILIONA DOLARA? Otkriveno ko je vlasnik nekretnina,  evo čime se ona bavi

Foto: Profimedia

Dosta se spekuliralo o odnosu ruskog predsednika Vladimira Putina (70) i gimnastičarke Aline Kabaeve (39). To je otišlo toliko daleko da su mnogi zaključili kako njihov odnos nije "prolazna avantura" već i da imaju troje zajedničke dece, kao i da ona ima ogroman uticaj na lidera.

Prvi put se o njihovoj vezi pisalo 2008. godine, iako ona nikada nije ozvaničena. Prvi tabloid koji je pisao o njihovoj vezi, nakon demanta Putina je ugašen.

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Dobila deset stanova

Prema pisanju "Meduze", gimnasitičarka je dobila od Putinovog prijatelja nekretnine. Njegov prijatelj iz detinjstva Petar Kolbin dao je njenoj baki dva stana na odličnoj lokaciji u Moskvi. Genadij Timočenko, takođe njegov blizak prijatelj, poklonio je Alini stan u Sankt Peterburgu. Prema pisanju "Meduze" to su sve bili pokloni od Putina, samo preko saradnika.

Mihail Hodarovski svojom istragom je otkrio da Alina, njena baka, majka i sestra poseduju deset stanova u Moksvi i Sankt Petersburgu. On je izračunao da je vrednost tih nekretnina oko 39 miliona dolara.

Republika

Foto: www.profimedia.rs/AP/Tanjug/AP

Vladimir Putin i Alina Kabaeva

Takođe, prema njihovom pisanju ona predsedava upravnim odborom holdinga Nacionalnom media grupom (NMG).

Da podsetimo, ovog leta viđena je na crnogorskom odmaralištu Soči. To je prvi put da je viđena u javnosti nakon što su je zapadne vlade proglasile njegovim tajnim partnerom. Iako se za nju priča da ima tajni život sa ruskim liderom, ona to nije komentarisala.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading