Putinova navodna LJUBAVNICA prvi put u javnosti nakon otkrivanja TAJNE! Evo gde se pojavila nevidljiva princeza, uputila APEL!

Autor:

Svet

11.06.2022

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnica Vladimira Putina, koja je osvojila zlatnu medalju, prvi put se pojavila u javnosti na treningu kampu u Sočiju nakon što su je ranije ove godine izbacili zapadni zvaničnici.

Putinova navodna LJUBAVNICA prvi put u javnosti nakon otkrivanja TAJNE! Evo gde se pojavila nevidljiva princeza, uputila APEL!

Foto: www.profimedia.rs/AP/Tanjug/AP

Navodna ljubavnica Vladimira Putina je prvi put viđena u javnosti otkako su je zapadne vlade proglasile za njegovog tajnog partnera.

Olimpijska zlatna gimnastičarka Alina Kabaeva (39), za koju se priča da ima skrivenu porodicu sa liderom Kremlja, nije komentarisala sankcije niti svoj privatni život.

Viđena je u crnomorskom odmaralištu Soči na trening kampu ritmičke gimnastike sa 28. dece. To je bio prvi put da je izašla u javnost od aprila kada je snimila militarističku i patriotsku TV ekstravaganciju sa decom, i pojavila se sa mladima na moskovskoj Grobnici Neznanog vojnika u znak sećanja na poginule iz Drugog svetskog rata.

 

 

Njeno ponovno pojavljivanje ove nedelje usledilo je ubrzo nakon što ju je Telegram kanal označio kao "nevidljivu princezu".

Dok se Putin bori u ratu sa Ukrajinom, ona je 28. mladih gimnastičarki u Sočiju rekla:

- Želim da apelujem na sve da ne odustaju, dostignite svoje ciljeve, ne klonite duhom.

Iako je ona vodeća sportistkinja i poznata ličnost u Rusiji, i na čelu čvrsto prokremljovske medijske imperije, njen sumnjivi status Putinovog partnera je nedostupan medijima.

 

 

Spekulacije sugerišu da ona i Putin imaju zajedničku decu - najmanje troje, prema anonimnim američkim zvaničnicima - ruska javnost nije obaveštena da li je njen pravi status tajne prve dame. Prošlog meseca sankcionisala ju je Britanija, a zatim Kanada i EU.

- Ona navodno ima bliske lične odnose sa Putinom - rekla je Velika Britanija prilikom uvođenja sankcija.

Kanadska ministarka spoljnih poslova Melani Džoli prvobitno ju je nazvala "osobom veoma bliskom Putinu". Zatim je dodala:

- Ne znam (kako) da je nazovem, ali njegov partner, da, pretpostavljam - rekla je ona, prenosi Dailystar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading