ŠTA ČOVEK RADI?! Karim Benzema doveo ŽENU I DEVOJKU na dodelu Zlatne lopte! Obe su lepotice od kojih ZASTAJE DAH! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

18.10.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene na svečanoj ceremoniji.

ŠTA ČOVEK RADI?! Karim Benzema doveo ŽENU I DEVOJKU na dodelu Zlatne lopte! Obe su lepotice od kojih ZASTAJE DAH! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema apsolutno zasluženo osvojio je Zlatnu loptu.

Francuz je obeležio godinu u svetskom fudbalu, pa nije bilo puno dilema da će baš on biti dobitnik laskavog priznanja.

Ipak, i pored nagrade koju je dobio, Benzema je u centar pažnje svečane ceremonije došao zbog toga što je na istu došao sa dve lepotice! U društvu Francuza bila je njegova supruga, Kora Gaultije, te je Benzema prvo uslikan sa njom i sa njihovim sinom.

Nedugo zatim, na svečanosti je primećena i Džordan Ozuna, devojka koja neodoljivo podseća upravo na Benzeminu suprugu Koru, ali se razlikuje po tome što mu je ona - devojka! 

Poznato je da Karim Benzema zna da se nađe u centru pažnje skandala, ali ovo zaista niko nije mogao da očekuje. 

Sa Korom Gaultije francuski fudbaler je godinama u braku, imaju dvoje dece, ćerku Meilju i sina Ibrahima koji je bio prava zvezda na dodeli nagrada. Kora se nije oglašavala povodom navoda da je Benzema u vezi sa Džordan Ozunom. I pored svega, ne verujemo da joj je bilo ugodno kada je na svečanoj ceremoniji videla osobu koju povezuju sa njenim suprugom. 

Karim Benzema je prošle sezone bio centralna figura u Realovom osvajanju, kako Lige šampiona, tako i La lige, a u istom ritmu nastavio je i ove takmičarske godine.

Pogledajte kako izgleda Benzemina supruga Kora Gaultije:

A bacite pogled i na njegovu devojku, Džordan Ozunu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading