Odlične vesti za Zvezdu pred gostovanje Ferencvarošu!

Autor:

Sport

11.10.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Ferencvarošu u četvrtak od 21 čas, u okviru 4. kola Lige Evrope, a Zvezdaši su danas dobili odličnu vest, koja povećava šanse za uspeh u Mađarskoj.

Odlične vesti za Zvezdu pred gostovanje Ferencvarošu!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Miloš Milojević, trener Crvene zvezde, moći će u Mađarskoj da računa na sve svoje prvotimce.

Prvi meč protiv Ferencvaroša propustili su Nemanja Milunović, koji se povredio na kup utakmici protiv Mačve, kao i Osman Bukari, koji je povredio zadnju ložu dan pred meč. Ipak, prema poslednjim prognozama, obojica će biti spremni za ključni meč Zvezde u Budimpešti.

Republika

Foto: Starsport

Gelor Kanga je bio najbolji igrač Zvezde na "Marakani"

Milojević neće moći da računa jedino na Veljka Nikolića, koji se povredio u nadoknadi susreta Mocart Bet Superlige Srbije protiv Spartaka.

Crveno-beli gostuju Ferencvarošu u četvrtak, u meču koji može da odredi dalji tok takmičenja Zvezde u Evropi. Pre pet dana, izabranici Miloša Milojevića su na "Marakani" savladali Mađare sa 4:1, uz dva gola Kange i po gol Mitrovića i Kataija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading