OVO su deca Elektre Elit: Transrodna pevačica imala BRAK sa ženom, a njena naslednica izgleda kao MILION DOLARA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit, transrodna pevačica svojevremeno je pokazala kako izgledaju deca koje je dobila tokom braka sa bivšom suprugom.

OVO su deca Elektre Elit: Transrodna pevačica imala BRAK sa ženom, a njena naslednica izgleda kao MILION DOLARA! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Transrodna pevačica Elektra Elit pre nekoliko godina preko noći se pojavila na estradnom nebu i napravila veliki skandal, kada je priznala da se u inostranstvu bavi prostitucijom. Deklarisana prostituka vratila se u Srbiju kako bi započela karijeru i zaređala nekoliko hitova. 

Međutim, o Elektrinom privatnom životu se malo zna!

 

 

Pored njene muzičke karijere, javnost je upoznata sa Elektrinim drugim poslom, koji obavlja samo i isključivo u inostranstvu, budući da u Srbiji još uvek nije legalizovala prostitucija, a mi smo odlučili da se pozabavimo njenom decom. 

Iza transrodne pevačice stoji uspešan brak sa bivšom suprugom, sa kojom ima dvoje zlatne dece, ćerku Divu, koja je nedavno proslavila 18-ti rođendan i mlađeg sina Oskara, koji se ne eksponiraju u javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Elektra Elit Instagram

 

Svojevremeno Elektra je sve iznenadila kada je u jednom intervju otkrila da je deca i dalje zovu tata. 

- Ja sam jedna sasvim jednostavna osoba, svima već poznato, transrodna osoba. Moram da naglasim da sam otac dvoje dece, a ne majka, jer deca već imaju majku -istakla je svojevremeno popularna pevačica.

Pre nekoliko godina pojavile su se fotografije Elektrine dece Dive i Oskara, koje su izazvale rekacije kod javnosti. Pevačica je uspela da zadrži privatni život van domašaja javnosti, ali komentari ljudi su da su joj deca prelepa i da je šteta što ih krije od očiju medija. 

Ovako izgleda ćerka Elektre Elit, Diva:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Ovko izgleda sin Elektre Elit, Oskar:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading