Socijalno našem voditelju ODUZELO TROJE DECE, zbog bivše žene proživeo GOLGOTU: Bol ga je koštala debelo, danas izgleda neprepoznatljivo! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saši Mišiću oduzeta su deca zbog bivše supruge.

Socijalno našem voditelju ODUZELO TROJE DECE, zbog bivše žene proživeo GOLGOTU: Bol ga je koštala debelo, danas izgleda neprepoznatljivo! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Jedan od kontroverznijih voditelja emisije ,,Paklena kuhinja" Saša Mišić bio je strah i trepet svih kuvara koji su se našli pred njim, a njegovim opakim i britkim jezikom mnoge je dovodio do suza. Međutim, preko noći Mišić je doneo odluku da se povuče iz medija i sa televizije, jer mu je život doneo porodičnu dramu, koja ga je koštala fizičkog izgleda. 

 

 

Naime, potpuni pakao u njegovom životu dogodio se 2011. godine kada ga je napustila supruga sa troje male dece, a njegova ispovest izazvala je veliku pažnju javnosti.

- Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - izjavio je tada Saša, koji je dugo živeo u Nemačkoj gde je pored kulinarstva učio i kako što bolje organizovati posao u ugostiteljstvu. 

 

 

Mišić je verovao da će se stvari popraviti i da će se supruga ipak vratiti, ali tri godine kasnije Centar za socijalni rad oduzeo mu je decu i starateljstvo je pripalo njihovoj majci Katarini Grujning te je usledio protest koji je Mišić organizovao ispred "Vaznesenjske crkve", tražeći da mu se deca vrate.

Javnost je ostala uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda, a Saša Mišić se povukao iz javnosti, da bi se potom vratio na male ekrane i na televiziji na kojoj je dobio svoju emisiju o kuvarstvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rasa

11.10.2022 18:34

Mozda kuvar da,ali covek Ne. Mislio mangup da deli pravdu i sudi drugima a njemu presudio.