Stolica PROCES vs NOĆ U KELNU! Kako je Ilija mlatio praznu slamu u Humskoj...

Autor:

Sport

07.10.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošao je Partizan kroz turbulentan period od starta nove sezone, ali čini se da je dolazak Gordana Petrića sakupio crno-bele deliće i složio puzle po ukusu Grobara!

Stolica PROCES vs NOĆ U KELNU! Kako je Ilija mlatio praznu slamu u Humskoj...

Foto: Printscreen/YouTube/ Audio knjige i odabrana predavanja/Starsport/Ilustracija

Ilija Stolica

Jun 2022. godine, na klupu Partizana dolazi Ilija Stolica... Došao je sa velikim rečima u Humsku, a napustio klupu crno-belih bez reči. Samo je prošao pokraj korner zastavice nakon ispadanja od AEK-a iz Larnake, pre koga je zakopao Partizan u crnu zemlju i u domaćem šampionatu.

Foto: Starsport

Ilija Stolica

– Potrebno je još malo vremena. Traže se kod nas instant stvari. Novi je trener, novi su i igrači, otišli su mnogi fudbaleri… Moramo da ispoštujemo proces. Žao mi je što je ovako danas tako ispalo – tako je govorio Stolica, aludirajući na knjniževno remek-delo Franca Kafke "Proces".

Bivši trener Partizana je uspeo da za nepuna dva meseca ostavi crno-bele na sedam bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu, a pored toga je klub iz Humske lišio i učešća u Ligi Evrope. Pričao je o procesu, loše podšišanoj travi, a u rukama je imao tim koji je u četvrtak veče pokorio Nemačku. Nažalost, Stolica nije umeo da vodi "parni valjka".

I umesto da sam, kao gospodin, ode nakon Novog Pazara ili AEK-a na Kipru, Stolica je nastavio da spaljuje Partizan, a nakon ispadanja od Kiprana, Ilija je najuren iz Humske.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gordan Petrić

Na njegovo mesto došao je Gordan Petrić. Onako ležerno, poput šah partije na Kalemegdanu, Petrić je za tili čas oživeo Partizan koga je Stolica "ubio" i vratio crno-bele na šampionski kolosek.

Noć u Kelnu je potvrda je pravog Partizana, a "grobari" su tek sada svesni koliko su priče o procesima i sistemima mrtvo slovo na papiru. Jer, ko zna zna, a ko ne zna, on vrti istu priču kako bi zaludeo i ono malo normalnih ljubitelja fudbala u ovoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Navijac

07.10.2022 21:11

Za sve je KRIVA UPRAVA ! NESPOSOBNA .