GROBARI U EKSTAZI: Ostoja Mijailović povlači prve korake - legende se vraćaju u Humsku!

Autor:

Sport

14.09.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene su na pomolu.

GROBARI U EKSTAZI: Ostoja Mijailović povlači prve korake - legende se vraćaju u Humsku!

Foto: Starsportphoto/ilustracija

Mijailović najavio povratak ljubimca "Grobara"

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan dobilo je novo rukovodstvo, a promene će očigledno uskoro zahvatiti i pojedine klubove unutar društva.

Kako se nezvanično saznaje Ostoja Mijailović želi da prve promene budu izvršene u okviru Fudbalskog kluba Partizan. Prema dostupnim informacijama koje prenosi "Sportal" uveliko se radi na povratku trofejnog trenera Marka Nikolića koji bi pored funkcije šefa stručnog štaba obavljao i funkciju menadžera, tako da crno-beli u narednom periodu u jednoj osobi spojili funkcije trenera i sportskog direktora što je ujedno bio i Nikolićev uslov kako bi se vratio u Humsku ulicu.

Foto: Starsport

Marko Nikolić, ponovo u Humskoj?

 

Pored njega, još jedna legenda crno-belih bi trebala da se vrati među crno-bele. U pitanju je Danko Lazović koji bi trebao da obavlja funkciju novog direktora FK Partizan.

Navedene promene svakako će dovesti do potpunog oduševljenja među pristalicama crno-belih boja, jer navedena imena zasigurno mogu garantovati i prekid višegodišnje dominacije Večitog rivala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Navijac

14.09.2022 14:41

BRAVO OSTOJA ,DOVEDI JAKE OSOBE PRAVE BIZNISMENE I ONE KOJE STVARNO VOLE KLUB.