Nakon IZBORA u Partizanu, ČESTITKE stižu sa svih strana!

Autor:

Sport

14.09.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke stižu sa svih strana.

Nakon IZBORA u Partizanu, ČESTITKE stižu sa svih strana!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan dobilo je novo rukovodstvo. Ostoja Mijailović je izabran za predsednika Sportskog društva, dok će legendarni odbojkaš Željko Tanasković ubuduće obavljati funkciju Generalnog sekretara.

Tim povodom, na adresu kluba iz Humske ulice stigla je i čestitka Blaža Markovića predsednika Sindikata policije i policijskih starešina:

- Poštovani,

U ime Sindikata policije i policijskih starešina čestitam Sportskom društvu "Partizan" na izboru gospodina Ostoje Mijailovića za predsednika i  Željka Tanaskovića za generalnog sekretara SD. Ovim izborom delegati Skupštine legendarnog sprotskog društva "Partizan" pokazali su ne  samo punu zrelost i odgovornost već i želju da se korenito menjaju prilike, atmosfera pa i rezultati u SD "Partizan". Ono što je za članove, ne samo ovog sindikata policije, već i za sve pripadnike MUP-a a rekli bi i za sve građane Srbije najvažnije, jeste prekid sa čudnom praksom prethodnih spotskih pregalaca da navijače, koji su to samo po imenu a zapravo su debelo upetljani u kriminalne radnje, uključuju u rad klubova. Ovaj izbor koji su članovi Skupštine SD "Partizan" učinili, upravo je znak da će se sa takvom praksom prestati, da kriminalci neće imati pristup organima klubova a, rukovodeći se pozitivnim pravnim pripisima (koji su se,nažalost, do sada retko primenjivali), ne bi trebalo da imaju ni pristup sportskim takmičenjima - ističe Blažo Marković i dodaje:

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Milorad Vučelić

 

Izbor gospode Mijailovića i Tanaskovića daje "vetar u leđa" sličnim promenama i u drugim sportskim društvima i  upravama klubova. Ovakav izbor je vesnik neophodnih promena kako bi se sport u Republici Srbiji oslobodio nezavidne hipoteke koju su ostavili razni Vučelići i sl. Da je to zaista neophodno, jasno je pre svega onima koji su svakodnevno na braniku zakona i otuda još jednom: sve čestitke na pravom izboru i najbolje želje u budućem radu - stoji u saopštenju predsednika Sindikata policije i policijskih starešina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading