ŠOKANTNA ODLUKA: Rival Srbije na Svetskom prvenstvu ostaje bez selektora!

Autor:

Sport

07.10.2022

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Začuđujuća odluka, samo mesec i po dana pred početak Svetskog prvenstva u Kataru.

ŠOKANTNA ODLUKA: Rival Srbije na Svetskom prvenstvu ostaje bez selektora!

Foto: Tanjug/AP

Tite

Tite, selektor reprezentacije Brazila, objavio je da će se povući sa mesta selektora "Karioka", ali tek nakon što se završi Mundijal u Kataru.

Brazilski fudbal ima nepresušan izvor sjajnih trenera. Mogu da potvrdim da su kandidati za selektora Fereira, Žunior i Diniz, ali nije fer da pričamo samo o njima i da zaboravimo druge, jer imamo bar još 10 kvalitetnih kandidata. Trenutno smo fokusirani na pripreme za Katar. Odluku o Titeovom nasledniku ćemo doneti po završetku Mundijal - izjavio je Ednaldo Rodrigez, selektor reprezentacije Brazila.

Sva trojica su treneri u Brazilu. Fereira vodi Palmeiras, Diniz je trener Fluminensea, a Žunior radi u Flamengu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tite sa fudbalerima Brazila

Ipak, za Brazil je najbitnije da će Tite ostati selektor i na Svetskom prvenstvu, a da će se sa te pozicije povući tek po završetku Mundijala.

Tite je na klupu  "Karioka" došao 2016.  godine, a sa južnoameričkom selekcijom je osvojio Kopa Ameriku 2019. Takođe, vodio je Brazil i na prošlom prvenstvu, kada je po Brazil bila kobna Belgija u četvrtfinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading