Petrić morao da strancima objašnjava šta se tačno DEŠAVA u Partizanu: Sede su to glave, valjda će se dogovoriti!

Autor:

Sport

24.09.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno je u Humskoj poslednjih nedelja.

Petrić morao da strancima objašnjava šta se tačno DEŠAVA u Partizanu: Sede su to glave, valjda će se dogovoriti!

Foto: Starsport

Strateg Partizana Gordan Petrić osvrnuo se na dešavanja u JSD Partizan, rekavši da je stranim fudbalerima crno-belih morao da do tančina objašnjava šta se tačno dešava u Humskoj poslednjih nedelja:

- Ja sam već bio u situaciji 2016/17 kada je bila sednica skupštine i iste neke stvari su se dešavale. Ja sam tada predlagao da se svi dogovore, pre svih Ćurković, Zečević i Bjeković koji su napravili to što su napravili od Partizana. Tada su mi se možda i smejali kad sam rekao da ću pustiti bradu i brkove i otići u brda. Ali, sve to što sam pričao, to se i desilo. Opet su oni svi sad zajedno, da se ne lažemo, ja nemam problem to da kažem.

Republika

Foto: Starsport

Stadion Partizana

- Sve ovo što se dešava u JSD, to igrači osećaju. Ja moram da objasnim strancima šta se dešava, oni ljudi gledaju ovako... nemaju pojma. Ja moram pre treninga da ih obradim da bi igrač pomislio 'rekao mi je šef da nema nikakvih problema'. Svi su oni motivisani, ali moraš da im preneseš informaciju. Na primer zašto neko sad ne igra, a igrao je prethodne 3-4 utakmice. Sve što se dešava nije lepo, ali nadam se da će se dogovoriti, sede glave su, valjda su pametni da mogu da se dogovore. Mene to ne opterećuje- objašnjava Petrić za televiziju "K1".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading