Balom pod maskama okončana ovogodišnja Liga nacija u Podgorici! (FOTO)

Autor:

Sport

27.09.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene viđene su na stadionu u Podgorici.

Balom pod maskama okončana ovogodišnja Liga nacija u Podgorici! (FOTO)

Foto: Instagram.com/printscreen/cgsportme

U okviru 6. kola "grupe 3 - Divizije 2" Lige nacija na stadionu "Pod Goricom" snage su odmerile reprezentacije Crne Gore i Finske. Ovaj susret je imao daleko veći značaj za gostujuću selekciju koja je tražila pobedu kako bi izbegla selidbu u treći rang takmičenja.

Finci su u tome i uspeli. Golovima Olivera Antmana i Bendžamina Kalmana početkom drugog perioda igre stigli su do važna tri boda kojima su izbili na drugu poziciju u grupi i direktno u niži rang poslali selekciju Rumunije kojoj nije pomogao ni trijumf nad reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Međutim, interesantan detalj viđen je na samom terenu, ali u epicentru zbivanja nisu bili fudbaleri dveju selekcija.

Naime, susret je odigran po velikom pljusku i na ivici regularnosti, a finski komentatori su na teren podgoričkog stadiona izašli sa maskama za ronjenje želeći da slikovito prikažu vreme koje je vladalo u crnogorskoj prestonici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CGsport (@cgsportme)

 

Njihovo pojavljivanje na ekranima je svakako izazvalo mnogobrojne reakcije, a gest finskih kolega preneli su i brojni crnogorski portali.

 

Standings provided by SofaScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading