HULIGANSKI PIR: Nije se znalo ko koga udara - nemački navijači napravili haos u Londonu! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko razočarenje vlada u Engleskoj i Nemačkoj kada su rezultati njihovih nacionalnih timova u ovogodišnjoj Ligi nacija u pitanju.

HULIGANSKI PIR: Nije se znalo ko koga udara - nemački navijači napravili haos u Londonu! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/England football fans/printscreen

U konkurenciji Italije i Mađarske, nacionalni timovi Nemačke i Engleske zauzeli su dve poseldnje pozicije u okviru "grupe 3 - Lige 1", pa će u narednom izdanju najmlađeg evrospkog reprezentativnog takmičenja "Gordon Albion" morati da nastupi u nižem kvalitetnom rangu.

Sao ovaj podatak dovoljan je da izazove frustraciju ljubitelja fudbala u "kolevci ove igre" i u takvom ambijentu dočekan je poslednji meč u grupi u kojem su se na "Vembliju" sastali veliki rivali.

Međutim, ono što je mnogo više od samih dešavanja na terenu izazvalo pažnju medija, jesu događaji pred sam susret.

Naime, kako prenose mediji sa "Ostrva" pred početak meča, nemački huligani naoružani bokserima i mačetama upali su kafić u kojem su se nalaile pristalice engleskog nacionalnog tima.

Usledila je prava makljža tokom koje se nije znalo ko koga bije, a samo je blagovremenom intervencijom policije sprečeno da dođe i do težih posledica.

 

 

Da napomenemo, ako je to uopšte i važno nakon ovih dešavanja, meč između Engleske i Nemačke okončan je podelom bodova 3:3.

 

Standings provided by SofaScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading