Folker otkazao saradnju Popoviću: Nosim Sašine cipele, pa malo sprčim prste!

Autor:

Zabava

27.09.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćira priznao da se oblači u Popovićevom garderoberu.

Folker otkazao saradnju Popoviću: Nosim Sašine cipele, pa malo sprčim prste!

Foto: ATA Images

Jedan od najduhovitijih pevača na estradi Dejan Ćirković Ćira ne krije da je mnoge teške životne situacije prebrodio zahvaljujući svojim dugogodišnjim prijateljima iz Srbije, najviše Saši Popoviću, kojem je bio prinuđen da otkaže saradnju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Popović

Naime, zbog brojnih televizijskih gostovanja Ćira iz Štutgarta, u kom živi 25 godina, dolazi u Beograd, te se s vremena na vreme desi da zaboravi da ponese svečaniju garderobu, pa bude primoran da potraži nešto u Popovićevom ormaru. Međutim, kako kaže, više mu to ne odgovara.

- Smršao je baš, pa svu garderobu skrati vamo, smanji tamo, to mi više ne odgovara. Ali nema veze, ako su cipele manji broj, malo sprčim prste i za jedno snimanje to nije problem - našalio se Ćira i rekao da mu Saša dođe kao glavni stilista kod kojeg i odseda kada boravi u Srbiji. Osim konfekcijskog broja, Popović i on imaju isti ukus, pa tako često na sebe obuče sve što nosi i Saša.

Foto: Printscreen

Dejan Ćirković Ćira

- Popovićev butik je mnogo bolji od radnji koje ovde imaju i sve mi uglavnom odgovara - priznao je nedavno pevač, aludirajući na firmirane prodavnice u Nemačkoj i našalio se da se toliko odvikao od kupovine garderobe da u inostranstvu kupuje samo čokolade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading