OTKRIVENA TAJNA IZ "GRAND PRODUKCIJE": Evo zašto je NAJTIRAŽNIJI pevač Rade Lacković napustio Sašu Popovića, ovaj SLED okolnosti niko nije SLUTIO!

Autor:

Zabava

19.05.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Lacković progovorio o boravku u "Grandu"!

OTKRIVENA TAJNA IZ "GRAND PRODUKCIJE": Evo zašto je NAJTIRAŽNIJI pevač Rade Lacković napustio Sašu Popovića, ovaj SLED okolnosti niko nije SLUTIO!

Foto: Youtube printscreen

Rade Lacković

Rade Lacković je nekada harao estradom, bio deo "Grand produkcije" kao najtiražniji pevač, a onda je nestao. Nenametljiv kakav je oduvek bio, nije bio na meti skandala i spletkarenja povukao se, ali je snimio mnogobrojne hitove.

Sada je progovorio o periodu u Grandu, kao i o Saši Poopoviću kao direktoru

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović

 

Bili ste jedan od najprodavanijih pevača Granda, kakav utisak na vas je ostavio taj period života?

- Iskreno, ja ne znam koji su tiraži bili tada, ali znam da sam bio najprodavaniji pevač u Grandu sa albumom "Druže vina mi natoči". Na tom albumu imao sam osam pesama i svih osam su bili hitovi. To je bilo neko srećno vreme za diskografiju. Nije moglo da prođe godinu dana, a da me Saša Popović ne pozove i ne pita me kad ću da snimam, vršio je pritisak da snimam bez obzira što ni godinu dana od prethodnog albuma nije prošlo, jer nije imao šta da prodaje. Kasnije, kada je internet ovladao, sve se promenilo.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Rade Lacković

 

Zbog čega ste napustili Grand?

- Ja sam iz "Granda" prešao u "Vip" i objavio album "Seksi seka". Grand sam napustio zbog velike gužve, bilo je dosta pevača i "Zvezde Granda" su uveliko počele da se pojavljuju, oni su se posvetili njima i ja sam osetio tu gužvu. Nisu imali vremena i prostora za nas i povukao sam se.

Nikada niste bili u centru skandala, kroz karijeru izbegavali ste medije, kako gledate na estradu danas?

- Nikada nisam hteo da budem meta žute štampe. Vodio sam se time da imam dobru pesmu, ako je nemam neću ni objavljivati. Meni je pesma bila najveći adut i najjače oružije. Sada za kolege i ovo vreme, ne znam šta da kažem... Svako se bori na svoj način, onako kako misli da treba i kako mu je najbolje. E sad, da li je to dobro, vreme ću pokazati da li su bili na dobrom putu ili ne. Žao mi je, video sam dosta mladih kolega koji su krenuli lepo i onda odjednom nestali. Ne znam što se to dešava, možda zbog velikog pritiska, ogrome gužve. Mislim da ranije nije bilo gužve kao poslednjih godina. U vreme kada sam ja počinjao, i pre toga, ako se u celoj bivšoj Jugoslaviji pojavi jedan dobar pevač, to je uspeh. Tada se znalo da taj pevač ostaje i opstaje. Danas, u Srbiji se pojavio po 15 pevača godišnje. To je zaista mnogo i narodski rečeno, nije lako plivati u bari punoj krokodila, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading